20.000 μάσκες και 200 προστατευτικές στολές από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τα νοσοκομεία της πόλης

Δημος Θεσσαλονικης 2

Σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη φορά εντός μικρού χρονικού διαστήματος παραδόθηκε προστατευτικό υλικό προς τις 3η και 4η ΥΠΕ, κατόπιν πρωτοβουλιών του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα.

Η χορηγία αυτή αφορά συγκεκριμένα σε 20.000 χειρουργικές μάσκες και 200 ολόσωμες προστατευτικές στολές με στόχο την ενίσχυση των νοσοκομείων αναφοράς και αντιμετώπισης της νόσου COVID-19.

Σε σχετική δήλωση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι «προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του Ε.Σ.Υ και σε αυτήν την εθνική προσπάθεια ο Δήμος Θεσσαλονίκης δίνει το παρόν με όλες τις δυνάμεις», ενώ παράλληλα εξήρε τις προσπάθειες και την προσφορά του νοσηλευτικού προσωπικού και των διοικήσεων. «Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό – η χώρα αλλά και η πόλη μας η Θεσσαλονίκη έχουν πετύχει το στόχο περιορισμού της πανδημίας» και συμπλήρωσε πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Για το άμεσο μέλλον προγραμματίζονται νέες χορηγίες αντίστοιχου υλικού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης καθώς οι προσπάθειες προς την ίδια κατεύθυνση θα συνεχιστούν τουλάχιστον για όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο