Χατζηαντωνίου Δάφνη

Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Ευπαθών Ομάδων

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου ζω και εργάζομαι.

Είμαι Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και έχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α) στις Επιστήμες της Γλώσσας & της Επικοινωνίας. Από το 2018 παρακολουθώ  το «Διεθνές Δίπλωμα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Μιλώ απταίστως δύο ξένες γλώσσες (Γαλλικά και Αγγλικά).

Έχω εργαστεί στις Αναπτυξιακές Εταιρίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού μας, σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης από τις θέσεις της συμβούλου, εκπαιδεύτριας και, επί σειρά ετών, Προϊσταμένης Ανθρωπίνων Πόρων.

Σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία εργάστηκα στον Τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης, Επιχειρηματικότητας  με ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Έχω συμμετάσχει σε πολλές έρευνες που αφορούν στην ανεργία, την αγορά εργασίας.

Από το 2000 συνεργάζομαι και με Κ.Ε.Κ. ως εκπαιδεύτρια. Από το 2003, διδάσκω την ελληνική γλώσσα σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Διετέλεσα Γραμματέας του Σωματείου Προσωπικού Αναπτυξιακών Εταιριών Κεντρικής Μακεδονίας σε μία κρίσιμη για τις Αναπτυξιακές Εταιρίες περίοδο.

Η 18χρονη επαγγελματική μου εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μού αποσαφήνισε την άποψη ότι όλα μπορούν να αλλάξουν σε μία πόλη, εφόσον υπάρχει στόχος, σχέδιο, προγραμματισμός και θέληση για δουλειά. Η γνωριμία μου και η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και όλη την ομάδα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» μού επιβεβαιώνει καθημερινά ότι οι αλλαγές μπορούν να είναι και υλοποιήσιμες.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!