Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών Δήμου Θεσσαλονίκης – Καλοκαίρι 2022

δημος Θεσσαλονικης φωτο 2

Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης συνεχίζει το φετινό καλοκαίρι το πρόγραμμα “Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών Δήμου Θεσσαλονίκης – Καλοκαίρι 2022”, που προσφέρεται δωρεάν στους κατοίκους της πόλης των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, τα οποία θα χαρούν πολύτιμες ώρες ξενοιασιάς και δημιουργίας με θεατρικά δρώμενα, ζωγραφική, μουσική, χορό και γυμναστική, έχοντας τη συνδρομή παιδαγωγών, γυμναστών και καθηγητών καλλιτεχνικών μαθημάτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά με έτος γέννησης 2017 (που μόλις τελείωσαν τα προνήπια) μέχρι και τα παιδιά με έτος γέννησης 2010 (που μόλις τελείωσαν το Δημοτικό) και φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 27 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/kdap

Θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων, βάσει της ημερομηνίας και ώρας υποβολής της αίτησης κατά τη διάρκεια των εγγραφών.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

  • Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής (συμπληρώνεται ηλεκτρονικά)
  • Βεβαίωση εργασίας της μητέρας ή αντίγραφο αποδεικτικού πρόσφατων ενσήμων.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μόνο για τις πολύτεκνες μητέρες ή τις μητέρες με παιδιά με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και τις μονογονεϊκές οικογένειες, για τις οποίες δεν απαιτείται η υποβολή βεβαίωσης εργασίας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 04 Ιουλίου 2022 έως τις 26 Αυγούστου 2022 και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου – Κυριακής, από τις 07:00 έως τις 16:00, στις παρακάτω σχολικές μονάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης:

  • 1ο   Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο – Κ.Δ.Β.Μ. Εγνατία 132  (Α΄ Κοινότητα)
  • 66ο  Δημοτικό Σχολείο   Ν. Καπάτου 8 & Γαλανάκη  (Β΄ Κοινότητα)
  • 92ο  Δημοτικό Σχολείο   Παπάφη 229  (Δ΄ Κοινότητα)
  • 28ο   Δημοτικό Σχολείο Κατσιμίδη 37   ( Δ΄ Κοινότητα)
  • 87ο  Δημοτικό Σχολείο   25ης Μαρτίου 1  (E΄ Κοινότητα)
  •   1ο  Ειδικό Σχολείο Θεσ/νίκης Καραϊσκάκη 1Α  (Ε΄ Κοινότητα)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 231331- 8661, 8662, 8663, 8664, 8665.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο