Μήτρου Δημήτρης

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1972, όπου ζω και εργάζομαι. Φοίτησα στο 19ο γυμνάσιο και λύκειο Θεσσαλονίκης και σπούδασα στην πολυτεχνική σχολή του Α.Π.Θ.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός του πυροβολικού και μου απονεμήθηκε κατά την απόλυσή μου δίπλωμα ευδοκίμου υπηρεσίας από το Γ’ Σ.Σ.

Είμαι διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας – μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων και συνιδρυτής της ΑΚΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ενώ παράλληλα έχω αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με συμμετοχές σε διάφορες εταιρείες και startups, στις οποίες εργάζεται πλήθος μηχανικών, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων.

Έχω διατελέσει επί σειρά ετών μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδος.

Από το 2006 εκλέγομαι στην Αντιπροσωπεία του Τμήματος Κ. Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) και από το 2007 στη Διοικούσα Επιτροπή του. Έχω συμμετάσχει σε πλήθος πρωτοβουλιών του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ως μέλος μονίμων επιτροπών και ως εθελοντής. Είμαι επί χρόνια σύνδεσμος της Δ.Ε. με τη Μόνιμη Επιτροπή Επαγγελματικών θεμάτων, με την ευθύνη της οποίας διοργάνωσα δράσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ όπως το τριήμερο προώθησης επιχειρηματικών ιδεών, η πρωτοβουλία διασύνδεσης με τους συναδέλφους στο Εξωτερικό «Εντός-Εκτός», η συνεργασία του επιμελητηρίου με τις ΥΔΟΜ της
Κεντρικής Μακεδονίας κ.α. Ακόμη είμαι υπεύθυνος για τη χορωδία του Τεχνικού Επιμελητηρίου, της οποίας είμαι μέλος.

Είμαι συντονιστής Β. Ελλάδας, της οργάνωσης των ατομικών μελών του ALDE PARTY. Παντρεύτηκα το 2002 τη Γεωργία Μπόντζιου νηπιαγωγό και έχουμε δύο παιδιά.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!

Close Menu