Δήμος Θεσσαλονίκης – Νέα παράταση στην προθεσμία για τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων

δημος Θεσσαλονικης φωτο 2

Νέα παράταση στην προθεσμία για τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων αποφάσισε χτες το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετική εισήγηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Κούπκα.

«Είναι η δεύτερη φορά που δίνουμε παράταση στην προθεσμία για τα τέλη και θα το επαναλάβουμε, εάν χρειαστεί. Πρόκειται για ένα επιπρόσθετο μέτρο ανακούφισης των επιχειρήσεων που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους σε συνδυασμό με την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής τελών για το διάστημα κατά το οποίο οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές λόγω Covid-19 και την απαλλαγή για το ίδιο χρονικό διάστημα από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Το επιχειρείν της Θεσσαλονίκης στηρίζεται με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Κινούμαστε με σχέδιο, μελετώντας όλα τα δεδομένα, οπότε η εκτίμηση και η αξιολόγηση της κατάστασης θα είναι συνεχής», ανέφερε σχετικά ο Μιχάλης Κούπκας.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

1) Ορίζεται η 30ή Απριλίου 2021 ως καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας καταβολής τέλους για έκδοση – ανανέωση αδειών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2021 (πριν την παράταση που δόθηκε η προθεσμία θα έληγε στις 28 Φεβρουαρίου).

2) Οι δόσεις διαμορφώνονται ως εξής:

1η δόση: 30 Απριλίου 2021

2η δόση: 30 Ιουνίου 2021

3η δόση: 31 Αυγούστου 2021

4η δόση: 31 Οκτωβρίου 2021

5η δόση: 30 Νοεμβρίου 2021

6η δόση: 31 Δεκεμβρίου 2021.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο