Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

6:10:20 3

Νέα όψη στη μέχρι πρότινος παραμελημένη περιοχή του Κελλάριου Όρμου επιδιώκει να προσδώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που σήμερα και αύριο πραγματοποιεί εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού αυτής της μοναδικής φυσικής ακτής στην ανατολική προκυμαία του Θερμαϊκού.

«Με τον καθαρισμό στον Κελλάριο Όρμο ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχθεί καταγγελίες περιοίκων για την άσχημη εικόνα που παρουσίαζε η περιοχή αυτή. «Πιστεύω ότι με την παρέμβασή μας θα δώσουμε μια νέα πνοή στον Κελλάριο Όρμο και ίσως κι ένα κίνητρο και στην πολιτεία να δει αυτό το όμορφο τοπίο με μεγαλύτερη προσοχή», σημείωσε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης επεσήμανε ότι με συντονισμένες κινήσεις των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου ο Κελλάριος Όρμος, που μάλιστα είναι και κηρυγμένος ενάλιος αρχαιολογικός χώρος, θα καταστεί ένας ελκυστικός προορισμός. Παράλληλα με τον καθαρισμό της περιοχής, όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, γίνονται και κλαδεύσεις αλλά και συνολικότερες παρεμβάσεις για την περιποίηση του πρασίνου, ώστε να υπάρξει συνολική αναβάθμιση του χώρου.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο