Ενίσχυση συσσιτίων από την παράταξη του εκλεγμένου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα

Συσσιτια 1

Η δημοτική παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον εκλεγμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενισχύει τα συσσίτια της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης παραδίδοντας τρόφιμα σε συγκεκριμένους Ιερούς Ναούς που διοργανώνουν την παροχή γευμάτων. Σε συνέχεια των ανάλογων ενεργειών που είχαν λάβει χώρα την περίοδο του Πάσχα, αποφασίστηκε να προχωρήσει η εκ νέου ενίσχυσή τους καθώς οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ο κ. Ζέρβας αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν ενεργούμε με οδηγό μας την επικοινωνιακή προβολή, ούτε είναι αυτός ο στόχος μας, όπως είχε ακουστεί τότε. Δίνουμε το παρών και σήμερα, μετά τις εκλογές και  στέλνουμε το μήνυμα της ενίσχυσης αυτών των δομών που παράγουν πραγματικό κοινωνικό έργο». Τέλος αναφερόμενος στην Εκκλησία είπε πως «όλα αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στηρίζοντας συνανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες».

Τέλος συμπλήρωσε πως «πολιτικός στόχος μας είναι βέβαια να ανατάξουμε όλες τις κοινωνικές δομές του δήμου και να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας σε πιο αποτελεσματικές δράσεις της Πολιτείας, της οποίας η υποχρέωση δεν υποκαθίσταται από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ενεργούμε σε παρόντα χρόνο».

Η ενίσχυση των συσσιτίων γίνεται με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και με παράδοση των αντίστοιχων ποσοτήτων σε κατά τόπους Ιερούς Ναούς.

 

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο