Ενίσχυση συσσιτίων της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης από τον συνδυασμό του Κ. Ζέρβα

Ζ 3:5:19 2

Τις ημέρες πριν το Πάσχα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο συνδυασμός «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» οργάνωσαν μεθοδικά και συστηματικά την ενίσχυση συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, παραδίδοντας τρόφιμα σε συγκεκριμένους Ιερούς Ναούς που διοργανώνουν την παροχή γευμάτων.

Η ενίσχυση των συσσιτίων έγινε με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και όχι μόνο (ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, κτλ). Συγκεκριμένα ενισχύθηκαν τα συσσίτια των Ι.Ν Αγίου Θεράποντος όπου τη βοήθεια υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ Θεσσαλονίκης π. Ιάκωβος, Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας με τον π. Δημήτριο, Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με τον π. Νικόλαο, Ι.Ν Αγίου Φωτίου με τον π. Ηλία, Ι. Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης με τον π. Ιγνάτιο.

Ο κ. Ζέβρας στο πλαίσιο της δράσης δήλωσε πως «αυτές τις ημέρες της θρησκευτικής κατάνυξης, πριν την κορύφωση του θείου δράματος, η ανάγκη για βοήθεια προς το συνάνθρωπο είναι μεγαλύτερη από ποτέ.  Η εκκλησία, όλα αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει κοινωνικό έργο σημαντικό και έχει στηρίξει πολλούς συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Εμείς, από την πλευρά μας κρίναμε σκόπιμο και σωστό να συνεισφέρουμε σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν υποκαθιστούμε τις κοινωνικές δομές της Πολιτείας, αλλά ενισχύουμε εκείνες τις δυνάμεις που παράγουν πραγματικό κοινωνικό έργο».

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο