Επίσκεψη στη Δ.Ε.Θ – HELEXPO και συνάντηση με τον πρόεδρο Τ. Τζήκα

Ζ - Τζηκας ΔΕΘ φωτο 3

Ενημερωτική επίσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε.Θ – HELEXPO πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», κ. Δ. Τσαβλή,  Δ. Μήτρου, Φ. Κοντούλη, Γ. Ροδινό, Β. Μπερμπερίδου.

Κεντρικό ζήτημα της συνάντησης ήταν η επικείμενη ανάπλαση του χώρου της Δ.Ε.Θ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι δυνατότητες που αναδεικνύονται για την πόλη. Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι κ. Α. Τζήκας, πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας, Δρ. Κ. Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Α. Τσαξιρλής, αναπληρωτής Γεν. Δ/ντης Οικονομικών. Όπως τόνισε ο κ. Τζήκας «παρατηρείται μία διευρυμένη σύμπνοια απόψεων εντός της πόλης για το ζήτημα της ανάπλασης» επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η διοίκηση της Δ.Ε.Θ λαμβάνει υπόψη όλες τις επιμέρους υποδείξεις. «Η συνεχής επικοινωνία μεταξύ ημών και των φορέων της πόλης αποδεικνύει πως συμμεριζόμαστε τις αγωνίες όλων, στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα».

Από πλευράς του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τοποθετήθηκε θετικά σε ό,τι αφορά στα σχέδια ανάπλασης. «Νίκη για τη Θεσσαλονίκη θα είναι να προχωρήσει η ανάπλαση. Είναι μοναδική ευκαιρία για την πόλη. Να μην χαθεί άλλη δεκαετία. Η πρόνοια για κτιριακή αναβάθμιση, η πρόβλεψη για ήπιες χρήσεις, η αύξηση του πρασίνου και η δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης είναι σημαντικές παράμετροι που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων και των επισκεπτών» τόνισε χαρακτηριστικά. «Μια σύγχρονη Δ.Ε.Θ είναι σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης που μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην εξωστρέφεια και στην αλλαγή του παραγωγικού προτύπου» συμπλήρωσε. Επιπλέον επέστησε την προσοχή σε δύο σημεία. «Πρέπει να προσέξουμε πρώτον, να μην υπάρξουν επιπλέον οχλήσεις και προβλήματα στη λειτουργία της πόλης κατά τη διάρκεια των εργασιών και δεύτερον, να μην απολέσει η Δ.Ε.Θ – HELEXPO την ανοδική δυναμική και κερδοφορία που απέκτησε τα τελευταία χρόνια λόγω της διάρκειας εργασιών».

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο