Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο συνεχών συναντήσεων με φορείς, κοινωνικές ομάδες και δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», επισκέφτηκε την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις συμπίεσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων, στο αμαξοστάσιο και στις διοικητικές υπηρεσίες. Ακολούθησε συνάντηση με το υπηρεσιακό και διοικητικό προσωπικό του ΣΜΑ όπου υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα όλα τα ζητήματα και για τις προοπτικές τη διαχείρισης των απορριμμάτων της πόλης.

Την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και στα γραφεία των κοινωνικών υπηρεσιών, το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο και τα κοινωνικά ιατρεία. Εκεί συναντήθηκε με το υπηρεσιακό, διοικητικό, ιατρικό προσωπικό, καθώς και τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης. Συζητήθηκαν τα προβλήματα των κοινωνικών δομών, τα αιτήματα των εργαζομένων και οι δυνατότητες εκσυγχρονισμού και μεγαλύτερης αποδοτικότητάς τους.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο