Επίτιμο Μέλος του Ελληνοπολωνικού Επιμελητήριου ο Κων. Ζέρβας

Επίσκεψη στο Ελληνοπολωνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Επενδύσεων που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Κύρο Λαζαρίδη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τις ενέργειες του επιμελητηρίου με σκοπό την υποστήριξη και προώθηση των ελληνοπολωνικών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.

Από μέρους του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνεχάρη τον κ. Λαζαρίδη και τα μέλη του Επιμελητηρίου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν να ανοιχτεί ένας νέος εμπορικός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης με πολωνικές εταιρίες και επιχειρήσεις. Κάθε τέτοια προσπάθεια, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, που συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, θα την στηρίξουμε ως αυριανή διοίκηση στον Δήμο και θα σταθούμε σύμμαχοι.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Λαζαρίδης απένειμε στον Κωνσταντίνο Ζέρβα., εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, τον τίτλο του επίτιμου μέλους του Ελληνοπολωνικού Επιμελητήριου.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο