Κοντούλης Φάνης

Επιχειρηματίας & Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Bachelor’s Degree in Business Administration (Marketing) – American College of
Thessaloniki. Μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη στο Marketing με ειδικότητα: Maximizing customer experience and brand loyalty.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 θα αρχίσω το Διδακτορικό μου ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ στο τουριστικό Marketing σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης,.
Εργασιακή Εμπειρία: Στέλεχος ανάπτυξης πωλήσεων σε εταιρίες στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο για 3
χρόνια. ‘’360 ο Innovation’’ Επιχειρηματίας – Σύμβουλος Επιχειρήσεων: Τα αντικείμενα μου έχουν πάντα σχέση με την καινοτομία στους τομείς εκπαίδευσης πωλήσεων, μεγιστοποίησης εξυπηρέτησης και πιστότητας πελατών σε πολλές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με ειδικότητα το τουριστικό Marketing τα τελευταία 20 χρόνια.

Το επάγγελμα μου είναι να βοηθάω τις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών τους και να μεγιστοποιήσω την ικανοποίηση από την συνολική εμπειρία του πελάτη σε μια επιχείρηση. Όλα αυτά με τις πιο καινοτόμες μεθόδους, προκειμένου να ικανοποιήσουμε και την πιο εξατομικευμένη ανάγκη κάθε πελάτη χρησιμοποιώντας τεχνολογία και διαδραστική επικοινωνία.

Ο λόγος που θα στηρίξω τον Κύριο Ζέρβα με όλες τις δυνάμεις μου είναι γιατί πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και την καινοτομία για να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές ανάγκες όλων των πολιτών.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!

Close Menu