Η δήλωση του Κ. Ζέρβα για το εκλογικό αποτέλεσμα

skai δηλωση 2:6:19 φωτο

Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς, ό,τι κι αν ψήφισαν, ό,τι κι αν επέλεξαν. Από την αρχή, από τότε που ξεκίνησε η ανηφορική πορεία δεν ξεχάσαμε ούτε λεπτό ότι η πρότασή μας είναι αυτοδιοικητική. Από την πόλη ξεκινούσαμε, στην πόλη καταλήγαμε. Ότι πάνω από όλα σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να κερδίσει η πόλη, και η πόλη κέρδισε σήμερα.

Από αύριο κιόλας το μυαλό, οι ενέργειές μας, σε ένα σκοπό θα κατευθύνονται. Να γίνει η ζωή καλύτερη για όλους. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Ξέρω καλά πόσο δύσκολο ήταν. Και θέλω να πω σε όλους τους δημότες της πόλης ότι θα είμαι ο δήμαρχος που επιθυμούν. Θα είμαι ο δήμαρχος που θα κάνει τη δουλειά.

Ευθύνη, συνέπεια και εργατικότητα είναι οι παρακαταθήκες που μου άφησε ο πατέρας μου και δεν τον ξεχνώ. Τον κουβαλάω κάθε στιγμή μαζί μου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον Γιώργο, τον Θανάση, τον Αλέξανδρο, την Κέλλυ και τον Χάρη. Τον Δημήτρη, την Nανά, τη Λένα, τον Μάρκο, τον Γρηγόρη και τον Παναγιώτη και εκατοντάδες άλλους. Δεν θα μπορούσα παρά να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου μητέρα και τις αδερφές μου.

Και θα το ξαναπώ. Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την δήλωση μου:

 

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο