Η συνάντηση Ζέρβα-Γεννηματά και το… φουλάρι

Φωφη 1

Το κατώφλι του δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και συναντήθηκε με τον νέο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης

Υποδεχόμενος την κ. Γεννηματά ο κ. Ζέρβας χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και έκανε λόγο για μια παράταξη που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η κ. Γεννηματά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο. Ανέφερε ότι ΚΙΝΑΛ στα χρόνια της κρίσης ήταν το μόνο κόμμα που κράτησε υπεύθυνη στάση. «Όσο παίρνουν τα χρόνια το αντιλαμβάνονται οι πολίτες» σχολίασε η κ. Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε ως καταστροφικό για την αυτοδιοίκηση τον Κλεισθένη. Είπε ότι στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης η νέα διοίκηση είναι ένα πείραμα.

«Περιμέναμε από την κυβέρνηση να τον αφήσει να τον δούμε στην πράξη για να φανεί και πως θα έπρεπε να διορθωθεί. Βιάστηκαν μέσα στο καλοκαίρι να φέρουν ρυθμίσεις, εσείς εδώ είστε ένα πείραμα. Ελπίζω για τη Θεσσαλονίκη να τα καταφέρετε και να πάτε καλά» είπε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά ανέφερε πως η Βόρεια Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα και προστασία των μακεδονικών προϊόντων.

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι η περιβαλλοντική επιβάρυνση και η κλιματική αλλαγή πρέπει να απασχολήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση πριν να είναι αργά.

Την πρόεδρο του του ΚΙΝΑΛ συνόδευαν οι βουλευτές Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Νάντια Γιαννακόπουλου, ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο υπεύθυνος τύπου Παύλος Χρηστιδης, ο υποψήφιος Κυριάκος Κυριάκος, ο Γιάννης Μαγκριώτης, οι γραμματείς συνδικαλιστικού και οργανωτικού Χρήστος Ασπιώτης και Στέφανος Παραστατίδης κ.α.

Ο κ. Ζέρβας δώρισε στην κ. Γεννηματά ένα φουλάρι με το σήμα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι ΠΑΣΟΚογενείς αντιδήμαρχοι της Θεσσαλονίκης.

πηγή: grtimes.gr

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο