Κ. Ζέρβας για Δ.Ε.Π.Θ.Ε : «Στο τέλος της τετραετίας τα δημοτικά ΜΜΕ θα έχουν τη θέση που τους αρμόζει στη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία»

ΔΤ

«Παρακολουθήσαμε την πορεία της ΔΕΠΘΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πως κανείς μας δεν είναι περήφανος για τη σημερινή κατάσταση», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την έγκριση του προϋπολογισμού της Δημοτικής Επιχείρησης, ύψους 3,3 εκ. ευρώ.

«Αρχίσαμε με το ίδιο ποσό που είχε τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζοντας ότι τα 3,2 εκ. ευρώ είναι ανελαστικές δαπάνες» είπε. Ο Δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στο εμπορικό κομμάτι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το διαφημιστικό τοπίο είναι περιορισμένο συγκριτικά με παλιότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί κανείς να είναι περήφανος για τα διαφημιστικά έσοδα 150.000 ευρώ την προηγούμενη χρονιά.

«Πως μπορείς να διεκδικήσεις όμως διαφημιστικό μερίδιο όταν δεν έχεις μετρήσεις; Ή όταν δεν είσαι στις συνδρομητικές πλατφόρμες ώστε να μπορούν να παρακολουθούν TV100 σε όλον τον κόσμο; Όλα αυτά ήταν παρατημένα, όπως και το ραδιόφωνο-στο οποίο όμως ήδη άρχισαν νέες παραγωγές κάθε ημέρα και τα Σαββατοκύριακα».

«Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε νέο Γενικό Διευθυντή, Τεχνικό και Οικονομικό Διευθυντή και η εντολή προς τη Διοίκηση είναι αυτά τα θέματα να λυθούν και να λυθούν σύντομα γιατί θεωρούμε ότι τα δημοτικά ΜΜΕ πρέπει να έχουν πρώτο ρόλο στην ενημέρωση των Θεσσαλονικέων» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι εξετάζεται ακόμη και το θέμα της μετεγκατάστασης και του εκσυγχρονισμού του τεχνικού εξοπλισμού που είναι απαρχαιωμένος.

«Πιστεύουμε ότι στο τέλος της τετραετίας τα δημοτικά ΜΜΕ θα έχουν τη θέση που όλοι θέλουμε και τους αρμόζει, στη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία» κατέληξε ο Δήμαρχος.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο