Κ. Ζέρβας: Καθ’ όλα έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης εν όψει χειμώνα

7:12:20 7

Την ετοιμότητα του μηχανισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης αναφορικά με την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου διαπίστωσε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σήμερα το πρωί επιθεώρησε τον στόλο των δημοτικών οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος, με αλάτι, με υδροφόρες, με οχήματα, με προσωπικό, με συγκεκριμένο σχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο μηχανισμός του Δήμου θα καταφέρει να κρατήσει την πόλη καθαρή.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου βρίσκονται τα δεκαέξι οχήματα τα οποία, όταν προκύπτει ανάγκη, επιστρατεύονται στη μάχη ενάντια είτε του χιονιά είτε του παγετού.

«Είμαστε ετοιμοπόλεμοι, ώστε σε περίπτωση χιονιά και παγετού να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της πόλης», διαβεβαίωσε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης, αναφερόμενος στις προετοιμασίες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου, υπογράμμισε ότι ήδη έχουν συσκευαστεί περισσότεροι από 4.500 σάκοι με αλάτι, οι οποίοι σε περίπτωση χιονιά διανέμονται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως ενδεικτικά σε νοσοκομεία, σε σχολεία, σε περιοχές της Άνω Πόλης, κ.ά.

Στην επιθεώρηση στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ακόμη ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ευθύμης Φωτόπουλος.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο