Κ. Ζέρβας: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

1

Την ευχή η φετινή σχολική χρονιά να είναι “κανονικότερη” από την προηγούμενη εξέφρασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σήμερα (13/9) το πρωί παρευρέθηκε στον αγιασμό στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, όλο το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές σχολικές υποδομές. “Εύχομαι κυρίως στα παιδιά να έχουν μια συναρπαστική, πετυχημένη χρονιά και να εκπληρώσουν κάθε τους στόχο”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας

“Η σημερινή ημέρα συμβολίζει μια επάνοδο στην κανονικότητα”, επεσήμανε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, λέγοντας ότι “το στοίχημα είναι μεγάλο: πρέπει να μείνουμε όλοι υγιείς και τα παιδιά όλη τη χρονιά στις τάξεις τους”. Η κυρία Κοσμοπούλου σημείωσε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε τα σχολεία να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο