Με 141 υποψηφίους ο συνδυασμός Ζέρβα στο Πρωτοδικείο

Υπογραφή 2

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από  υποψήφιους συμβούλους,  κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και επικύρωσε και τυπικά την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Να σημειωθεί ότι ο φάκελος έγινε αποδεκτός, για το επόμενο στάδιο της αξιολόγησης, χωρίς περαιτέρω διορθώσεις.

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση. «Όταν τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για την πόλη, δεν περιμέναμε τις πλάτες κανενός. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα φτάσουμε ως εδώ σήμερα. Τους διαψεύσαμε και είμαστε παρόντες με ενιαίο ψηφοδέλτιο για το δημοτικό συμβούλιο και όλες τις κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης. Εκκρεμεί άλλη μία υπόσχεση, η αλλαγή της πόλης, η Νίκη της Θεσσαλονίκης. Τηρώ τις υποσχέσεις μου. Ολοένα και περισσότεροι έρχονται μαζί μας. Το αίτημα της αλλαγής είναι ώριμο. Η πόλη δεν γυρίζει πίσω. Κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον της».

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» αποτελείται από 141 υποψηφιότητες. Από αυτές, οι 65 είναι αφορούν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης και οι 76 αφορούν στα συμβούλια όλων των κοινοτήτων του δήμου.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο