Με τραγούδια αφιερωμένα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου από τις χορωδίες των ατόμων με αναπηρία πλημμύρισε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

40_Fotor

Με τραγούδια αφιερωμένα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, ερμηνευμένα με έναν μοναδικό τρόπο από τις χορωδίες της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδας και του Σωματείου Ειδικής Αγωγής «Η Ζωή», πλημμύρισε σήμερα (24/03) το πρωί το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο μιας συγκινητικής γιορτής για την 25η Μαρτίου, παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, τα μέλη των χορωδιών τραγούδησαν δημοτικά τραγούδια, Χατζηδάκη, Κουγιουμτζή, Θεοδωράκη και Καλδάρα, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα όσων είχαν τη χαρά να ακούσουν τη μουσική τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτης Δημητριάδης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Οι χορωδίες των ατόμων με αναπηρία και βαριά αναπηρία λειτουργούν με την ανιδιοτελή διδασκαλία του Γιάννη και του Ηρακλή Ιωσηφίδη. Τα τραγούδια ερμήνευσαν ο Σταύρος Παπανέστωρος, ο Χρήστος Σαββίδης, ο Γιάννης Σαλαμάνης, ο Κωνσταντίνος Σακαλής, ο Στέλιος Μπουγούδης και ο Φοίβος Φασιάς. Στο σαξόφωνο ήταν ο Αλέξανδρος Σγουρίδης και στο αρμόνιο ο Γιάννης Σαλαμάνης. Το χορευτικό του Α.Σ. Φίλιππος ΑμΕΑ διδάσκει εθελοντικά ο Στέφανος Φασιάς.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο