Μπενσασσών για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ψηφίζει ο Ζέρβας

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σίμου Μπενσασσών για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Είναι λυπηρό, επτά μήνες πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης, να καλούμαστε σε δημαιρεσίες εκλογής νέου προέδρου δημοτικού συμβουλίου για λόγους πολιτικών αντιθέσεων και χωρίς να έχει τεθεί ποτέ θέμα επάρκειας της απερχόμενης προέδρου κ. Καλυψώς Γούλα. Ωστόσο, θα δώσω θετική ψήφο στον προτεινόμενο υποψήφιο Σίμο Μπενσασσών τον οποίο έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά από χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εξαιρετικό ήθος, συνέπεια αρχών και μακρά επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου», δηλώνει ο κ. Ζέρβας.

Όπως τονίζει, ο κ. Μπενσασσών έχει προσφέρει έργο στην πόλη ως επικεφαλής του ΟΚ!Thess, ενισχύοντας στην πράξη το οικοσύστημα καινοτομίας της Θεσσαλονίκης. «Με την ευκαιρία δεσμεύομαι ότι το ΟΚ!Thess θα συνεχίσει τις δράσεις του ακόμα πιο αναβαθμισμένο, με μία επιπλέον δομή με έδρα στη Β’ δημοτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, στα δυτικά της πόλης» συμπληρώνει ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Επιπλέον, ο κ. Ζέρβας υπογραμμίζει ότι στο πρόσωπό του η πόλη τιμά την εβραϊκή κοινότητά της, καθώς ο κ.Μπενσασσών αναμένεται να είναι ο πρώτος Εβραίος στη θέση ευθύνης του προέδρου δημοτικού συμβουλίου. 

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο