Νέος δήμαρχος χωρίς εξαρτήσεις στη Θεσσαλονίκη

Αυτή την Κυριακή δίνεται η κρίσιμη μάχη της κάλπης για όλους τους δήμους της Ελλάδας και για τις Ευρωεκλογές. Ωστόσο, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως τα βλέμματα της χώρας θα είναι στραμμένα εδώ, στη Θεσσαλονίκη και τον κεντρικό της Δήμο. Γιατί όλοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν πως από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η επανάσταση του ανεξάρτητου δημάρχου, ενός Πρώτου Πολίτη χωρίς εξαρτήσεις και χρωστούμενα σε πολιτικούς αρχηγούς που του έδωσαν το χρίσμα του εκλογικού στίβου.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα προκάλεσε αίσθηση εξ αρχής. Βέρος Θεσσαλονικιός, με σημαντική πορεία και έργο στην πόλη, ερχόταν να διεκδικήσει αυτό που τα κόμματα θεωρούσαν δικό τους. Τη δημαρχία της πόλης. Χωρίς να διστάσει στιγμή, βάλθηκε να αποδείξει πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να βγάλει έναν αυθεντικά δικό της δήμαρχο! Πώς η Θεσσαλονίκη ξέρει και μπορεί να νικήσει τις κομματικές υποψηφιότητες, να πετύχει μία έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Θα αλλάξει την πόλη.

Γιατί η Θεσσαλονίκη πιστεύει ξανά στον εαυτό της και στους δικούς της ανθρώπους. Ανθρώπους που την οραματίζονται μία πόλη της ασφάλειας, της καθαριότητας, των μεγάλων αναπλάσεων και του τουρισμού, αλλά και των λύσεων στα χρόνια προβλήματα, όπως το κυκλοφοριακό και οι συγκοινωνίες. Γι’ αυτό δίνει δυναμική δεύτερης Κυριακής στον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Αυτή η νίκη, θα είναι νίκη της Θεσσαλονίκης.

πηγή: Τύπος Θεσσαλονίκης

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο