Σδούγγος Νίκος

Πολιτικός Επιστήμονας

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στο Καραμπουρνάκι. Τα γυμνασιακά και λυκειακά μου χρόνια τα πέρασα στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη. Το 2009 αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια φοίτησα στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, με ειδίκευση την Επικοινωνία και τον Πολιτισμό. Μετά την λήξη της στρατιωτικής μου θητείας εργάστηκα ως σύμβουλος για ζητήματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιείται στην εμπορία νωπών αλιευμάτων παράκτιας και μέσης αλιείας.

Στο παρελθόν διατέλεσα έφορος σε ερασιτεχνικά σωματεία καλαθοσφαίρισης καθώς και μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με συμμετοχές σε ασκήσεις και επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης (SAR). Διατελώ επί σειρά ετών τακτικό μέλος και εθελοντής της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης καθώς και εθελοντής αιμοδότης.

Τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος του Συλλόγου Φίλων Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκα στο Πανεπιστήμιο αρχικά με την ΠΑΣΠ στη συνέχεια ως εκλεγμένο μέλος στη νομαρχιακή επιτροπή Ά Θεσσαλονίκης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και τέλος ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο 5ο δημοτικό διαμέρισμα.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!

Close Menu