Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μεριμνά για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων

αδεσποτα καρτα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μεριμνά για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κίνησης και λειτουργίας καταστημάτων.

Όσοι επιθυμούν ή σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα που συνήθως σίτιζαν και φρόντιζαν  κατά το πρόσφατο παρελθόν, μπορούν :

  • να προμηθευτούν τις σχετικές βεβαιώσεις, προσερχόμενοι στη Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος στην οδό Κλεάνθους 18, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ή
  • να αποστείλουν email με συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα στη διεύθυνση dimitriadis@thessaloniki.grαπό όπου θα τους αποσταλεί εντός δύο ωρών υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σ. Δημητριάδη.

Η σχετική φόρμα είναι αναρτημένη στο site του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και σε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους.

Παράλληλα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρχίζει τη διανομή ζωοτροφής κατάλληλης για σκύλους και γάτες, σε φιλόζωους δημότες για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν :

Ø  να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στην τηλεφωνική γραμμή 2310.906.200, να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας), το είδος, τον αριθμό των ζώων που σιτίζουν καθώς και την περιοχή ή τις περιοχές που θα δραστηριοποιηθούν ή

Ø  να αποστείλουν email στη διεύθυνση a.tsolakidou@thessaloniki.gr με τα ίδια στοιχεία.

Οι τροφές μπορούν να παραληφθούν είτε από τους ίδιους στο Ζωολογικό Κήπο, είτε να τους αποσταλούν με υπάλληλο του Δ.Θ. στη διεύθυνση που θα δηλώσουν.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο