Ο Κ. Ζέρβας στο dimarxos.gr: Ο Μπουτάρης έχασε το στοίχημα της καθημερινότητας

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» Κωνσταντίνος Ζέρβας, ανοίγει τα χαρτιά του στο dimarxos.gr και μιλά για τους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του αλλά και για τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Τι λέει για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και για το μεγάλο αριθμό των υποψηφίων για το δημαρχιακό θώκο.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης αρκετά χρόνια αλλά και με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα όντας επιχειρηματίας και πολιτικός μηχανικός, θα είναι υποψήφιος για το δήμο με το συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

«Ο δήμαρχος της πόλης πρέπει να είναι νοικοκύρης. Να φροντίζει για την καθημερινότητα, να είναι στο γραφείο του με το πρώτο φως της ημέρας ώστε όλα τα μικρά θέματα της πόλης να λύνονται. Εκεί χάθηκε το μεγάλο στοίχημα της καθημερινότητας της διοίκησης Μπουτάρη.

Πρώτο μου μέλημα είναι να υπάρξει ηρεμία μέσα στο δήμο. Στο δήμο Θεσσαλονίκης έχουν να γίνουν αξιολογήσεις πάνω από δέκα χρόνια, θα πρέπει οι καλύτεροι δυνατοί υπάλληλοι να μπουν στις θέσεις που θα πρέπει να είναι γιατί χωρίς τα ικανά στελέχη δεν μπορεί να γίνει τίποτα, όπως πρέπει να γίνει. Άρα αυτό με μια απόφαση δημάρχου βγαίνει ακριβώς την επόμενη μέρα.

Θεωρώ ότι με μια πολύ καλή διοίκηση, από πολλές παρατάξεις, ένα πολύ καλό συμβούλιο με τους ικανότερους αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους θα έχει την απαιτούμενη χημεία για να μπορέσει να λύσει τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν. Όπως είναι η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό. Αυτά δε θα λυθούν από την πρώτη μέρα αλλά θα είναι πρώτα στην ατζέντα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο