Ο Κ. Ζέρβας στο OTAVOICE: «Θα δουλέψουμε όλοι για να φέρουμε την Θεσσαλονίκη στη θέση που της αξίζει»

otavoice 1

Η εκλογή του στον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Θεσσαλονίκης αποτέλεσε έκπληξη για το πανελλήνιο. Όχι όμως και για τους Θεσσαλονικείς που γνωρίζουν καλά τι θα πει Κωνσταντίνος Ζέρβας. Το δυνατό βιογραφικό του, η αυτοδιοικητική του εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του, η καλαίσθητη προεκλογική καμπάνια του για το Δήμο και η αποφασιστικότητά του να αγγίξει σημαντικά ζητήματα της Θεσσαλονίκης του έδωσαν την Δημαρχία της πόλης.

Με σύγχρονο πολιτικό λόγο και σαφές όραμα για τη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θέλει να δει τη Θεσσαλονίκη να αλλάζει. Και θα αλλάξει… Όχι γιατί απλά το λέει αλλά γιατί είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά. Τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του.

Σύγχρονος, τελειομανής και εργατικός ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης της ιστορικής πόλης και ονειρεύεται να την μετατρέψει σε μια πόλη πρότυπο, μία πόλη που θα αξίζει να τη ζεις, να την επισκέπτεσαι, να δημιουργείς και να εργάζεσαι σε αυτή.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 84η ΔΕΘ επισκέφτηκε το περίπτερο του OTAVOICE και στην πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου-συνεργάτη Βασίλη Περδικίδη αν είναι έτοιμος δήλωσε:

«Συνήθως λέω… γεννήθηκα έτοιμος! Το να διοικείς τον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι σύνθετο και δύσκολο. Όμως δουλεύω ήδη και θα δουλέψουμε όλοι για να φέρουμε την Θεσσαλονίκη στη θέση που της αξίζει. Η πόλη είναι πίσω σε πολλούς τομείς. Ξεκινάει μια τετραετία σκληρής δουλειάς και μαζί με τη βοήθεια των ετέρων μέσα στον Δήμο, αλλά και συλλόγων και φορέων και με παράλληλο, φυσικά, ενδιαφέρον από την Κυβέρνηση πολλά θα αλλάξουν στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε αρχικά ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και συνέχισε: «Όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Ακόμα και ο τουρισμός που θεωρητικά πήγαινε πολύ καλά δεν είναι στα επίπεδα που θα θέλαμε. Και εκεί πρέπει να κάνουμε δουλειά….».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στο Μετρό και δήλωσε αισιόδοξος πως το 2022 Θεσσαλονικείς και επισκέπτες θα το χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το ‘πε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του. Πρέπει να βρεθεί μια λύση ειδικά στο σταθμό της Βενιζέλου. Ένας σταθμός που είναι ο αντίστοιχος σταθμός της πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα. Έχει καθυστερήσει πολύ. Πιστεύω πως το 2022 οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης θα χρησιμοποιούν το Μετρό για τις μετακινήσεις τους».

Αναφορικά με την απόφασή του να αναλάβει την αντιδημαρχία Καθαριότητας ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέφερε στο OTAVOICE: «Θέλω να αποδείξω ότι δίνω μεγάλο ενδιαφέρον στην καθαριότητα. Το έχω πάρει επάνω μου. Έχω φυσικά έναν εξαίρετο συνεργάτη τον Νίκο Ζεϊμπέκη ως εντεταλμένο σύμβουλο και όλους τους εργαζόμενους στη καθαριότητα. Έχουμε δει κάποιες πρώτες διαφορές και μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι καλύτερα τα πράγματα ενώ μέσα στην τετραετία θα έχει λυθεί το μεγάλο θέμα της καθαριότητας. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη μας».

Τέλος σε ένα σχόλιο που έκανε για το OTAVOICE τόνισε πως είναι σημαντικό να υπάρχουν αυτοδιοικητικά Μέσα ενημέρωσης.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο