Οι ευχές και τα μηνύματα πολιτικών και αυτοδιοικητικών μέσω της Karfitsa την εποχή της πανδημίας. Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι!

polis 2

Το φετινό Πάσχα σίγουρα θα είναι διαφορετικό για όλους καθώς «Μένουμε Σπίτι» Μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους τόπους καταγωγής μας, μακριά από έθιμα και παραδόσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με την πίστη και την αισιοδοξία πως σύντομα η «καραντίνα» θα αποτελεί παρελθόν και η δοκιμασία αυτή θα είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί της Θεσσαλονίκης στέλνουν μέσω της εφημερίδας «Karfitsa» τις ευχές τους για «Καλή Ανάσταση» συνοδευόμενες από προσωπικές πασχαλινές κάρτες.

Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Το φετινό Πάσχα ίσως για όλους μας να είναι διαφορετικό. Σίγουρα όχι τόσο γιορτινό, όσο επιτάσσει η παράδοση, η θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας. Φέτος θα γιορτάσουμε διαφορετικά. Μέσα από τα σπίτια μας, ίσως μακριά από τους δικούς μας. Το κάνουμε όμως έχοντας στο μυαλό μας ότι με αυτόν τον τρόπο σώζουμε ζωές. Το κάνουμε με το νου και την ψυχή μας στις ευάλωτες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Τις γιαγιάδες και τους παππούδες, τους νοσούντες. Μένουμε σπίτι ώστε το δικό μας Πάσχα, το Πάσχα των Ελλήνων, το πέρασμά μας και η επιστροφή μας στην κανονική ζωή, να γίνει γρηγορότερα και να μας βρει όλους εκεί. Δείξαμε ότι είμαστε λαός που σέβεται, εκτιμά, υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή και μπορεί να θυσιάσει κάτι για να τα υπερασπιστεί. Ας τα καταφέρουμε μέχρι τέλους. Χρόνια πολλά. Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο