Οικονόμου Ρωξάνη

Ιδιωτική υπάλληλος - Υπέυθυνη Πωλήσεων

Γεννήθηκα στο Περιστέρι Αττικής στις επτά (7) Νοεμβρίου του 1969.

Γονείς μου είναι ο Δημήτριος και η Μαρία Οικονόμου οι οποίοι απέκτησαν άλλο ένα παιδί , την Σοφία Οικονόμου.

Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μια αγαπημένη οικογένεια με ηθικές αρχές, αλληλεγγύη και το αίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και στα κοινά.

Είμαι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Εργάζομαι στον τομέα του Τουρισμού πάνω από 20 χρόνια και τα τελευταία επτά χρόνια βρίσκομαι στο Ξενοδοχείο Metropolitan στην Θεσσαλονίκη , 4 Αστέρων, στην θέση της Υπευθύνου Πωλήσεων . Λόγω θέσης κατανοώ την αγορά ,αναγνωρίζω ότι είναι ωφέλιμο , δρώντας με αποτελεσματικότητα και καλές οργανωτικές δεξιότητες .

Είμαι θετική και αισιόδοξη .

Έχω αποκτήσει και μεγαλώνω δύο γιους τον Σπύρο και τον Δημήτρη.

Ο Σπύρος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονία από το τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων , Ο Δημήτρης βρίσκεται στην πρώτη Λυκείου του 31ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης , όπου συμπράττω ως γραμματέας του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα παιδιά μου , οι συγγενείς , οι φίλοι μου , οι συνάδελφοι μου η γειτονία μου ( Χαριλάου ) πολύτιμα κομμάτια.

Διατηρώ μέχρι σήμερα ζωντανά, τα συναισθήματα και τις υπέροχες εικόνες των ανθρώπων του που με σημάδεψαν ανεξίτηλα και καθόρισαν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου. Ο πατέρας μου Δημήτρης και η μητέρα μου Μαρία μας δίδαξαν την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Η υποψηφιότητα μου για το Κοινοτικό Συμβούλιο στο Ε’ Διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης είναι μια ταπεινή εκδήλωση ενδιαφέροντος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με μοναδικό σκοπό τον αγώνα για να εξελιχθεί η πόλη που ζω , μεγαλώνω τα παιδιά μου και εργάζομαι.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!