Παπακωνσταντίνου Χαρίτων

Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από τον κλάδο Πληροφορικής του Πολυκλαδικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Φοίτησα στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και έλαβα το Δίπλωμα της πιστοποίησης ως Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Παρακολούθησα μέρος του προγράμματος σπουδών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Sussex της Μεγάλης Βρετανίας όπως επίσης και στο Διεθνές Καλοκαιρινό Σχολείο του ίδιου ιδρύματος στο ειδικό θερινό μάθημα ” Enviromental Policy & Climate Change “.
Είμαι μέλος της ΗΜ ΘΕΡΜΑΝΣΗ οικογενειακής επιχείρησης στον τομέα Θέρμανσης & Υδραυλικών όπου και εργάζομαι στην περιοχή του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης .΄Εχω συμμετάσχει ως εθελοντής σε διάφορες διοργανώσεις συνεδρίων που αφορούν την Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα όπως είναι το re:publica Thessaloniki & TEDxThessaloniki. Ακόμη στον τομέα της Υγείας στο Διεθνές Συνέδριο Διαπροσωπικής Ψυχολογίας με θέμα “Πέρα απο την Ύλη – Οδεύοντας στην Ολότητα” στην Πράγα.
Είμαι μέλος του Συμβούλιου Νεολαίας του Ευρωπαϊκου Συνδέσμου Διαπροσωπικής Ψυχολογίας.
Πρόσφατα έλαβα πιστοποιητικό ως Event Manager. Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Θεραπειών & Τεχνών ( Πιστοποιημένος Συντονιστής Διαλογισμού , Μαθητευόμενος στην Νευρογλυπτική , Ρεϊκι όπως και στην Γιόγκα ).
Είμαι Τοπικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα του NuMundo ηλεκτρονικής πλατφόρμας που συνδέει ανθρώπους με ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο. Υποστηρικτής της ” Μώβ Ημέρας ” Διεθνούς Ενημέρωσης για την Επιληψία όπως και Υποστηρικτής για την μάχη του Παιδικού Καρκίνου ως μέλος στον σύλλογο ΛΑΜΨΗ .

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!

Close Menu