Παπαδόπουλος Πολύκαρπος

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Γεννήθηκα το έτος 1975 και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα το έτος 1998 από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ, ενώ στη συνέχεια από το έτος 1999 έως και το έτος 2002 έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο-Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ είμαι και υποψήφιος διδάκτωρ στον ως άνω τομέα.

Παράλληλα, το ως άνω χρονικό διάστημα εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός. Την περίοδο 1996-1997 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, έχοντας ενεργή συμμετοχή στα κοινά των φοιτητών.

Από το έτος 2000, που ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία ασκώ το λειτούργημα του δικηγόρου στη Θεσ/νικη, πλέον ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο με την επωνυμία «Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» επί της οδού Φράγκων αρ.14.

Την περίοδο από το έτος 2006 έως και το έτος 2014 διετέλεσα συνεργαζόμενος δικηγόρος του Νομικού Γραφείου Θεσ/νικης της ALPHA BANK.

Είμαι νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ(Ελληνικής Αστυνομίας) Νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και συνεργαζόμενος δικηγόρος της Ε.Π.Α Θεσ/νικης.

Επίσης είμαι νομικός σύμβουλος του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Καλαμαριάς(Αθλητικού Σωματείου) « Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ».
Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Θεσ/νικης, Ευθυμία ΚΡΕΜΑΣΤΑ και έχω δύο κόρες, την Ελένη-Μαρία και την Ευγενία.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!

Close Menu