Πούλακας Άκης

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το λύκειο του Αμερικάνικου Κολεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ, εισάχθηκα στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησα το 2007 με τον τίτλο του Μηχανικού Έργων Υποδομής. Συνέχισα τις σπουδές μου ως μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον τομέα του Περιβάλλοντος και των Νέων Τεχνολογιών, από όπου και έλαβα και τον ανάλογο τίτλο (MSc). Έκλεισα τον μέχρι σήμερα κύκλο σπουδών μου, λαμβάνοντας τον τίτλο του ΜΒΑ από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στην παρούσα φάση, απασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, όντας ιδιοκτήτης της Darwin, εταιρίας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού (IT).

Το 2017, οι επαγγελματίες της πόλης με τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς με στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Από τότε -και παρά το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει- υπηρετώ με συνέπεια και θέρμη του σκοπούς του Επιμελητηρίου από δύο πόστα: ως μέλος τόσο του Δ.Σ. του, όσο και της επιτροπής Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ίδιου φορέα -μια θέση με σκοπό και αντικείμενο για τα οποία είμαι ιδιαίτερα περήφανος. Tέλος, είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που αποτελώ, ως μέλος, κομμάτι της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

Γνώρισε την υπόλοιπη ομάδα!

Close Menu