Πρώτοι καλέσαμε τον Δεκέμβριο την κ. Νοτοπούλου να παραιτηθεί, σήμερα το απαιτούμε

Με αφορμή το σημερινό άρθρο στο Protagon με τίτλο ”τα πεντοχίλιαρα της Νοτοπούλου” υπενθυμίζω ότι ήμουν ο πρώτος που από της 15/12/2018, αφού την καλωσόρισα στον προεκλογικό αγώνα, την κάλεσα να παραιτηθεί από το κυβερνητικό της αξίωμα για λόγους που περιέγραφα.Σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας σειρά χρηματοδοτήσεων δράσεων και επιχορηγήσεων συλλόγων από την κ. Νοτοπούλου, καθ’όλη τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.

Σήμερα, δηλώνω τα εξής :

Από την κυβερνητική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου η κ. Νοτοπούλου υποδείχθηκε από τον κ. Τσίπρα ως η εκλεκτή του κόμματός του για τον κεντρικό δήμο, πέρασαν σχεδόν 2 μήνες.

Από τότε μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει παραιτηθεί, αλλά φαίνεται πως οργανώνει την προεκλογική της καμπάνια μέσα από το Διοικητήριο απολαμβάνοντας όλες τις παροχές και τις ευκολίες που της προσδίδει η θέση αυτή, χωρίς βέβαια να μπαίνει στη βάσανο κατάθεσης προτάσεων και προγραμματικού λόγου για την πόλη.

Οι πρακτικές αυτές, εκτός του ότι υποτιμούν βάναυσα τον λαό της Θεσσαλονίκης, αντιστοιχούν στις χειρότερες παραδόσεις κομματισμού και κρατικοδίαιτου πολιτικού καθεστωτισμού και δεν ταιριάζουν σε πολιτικούς που ευαγγελίζονται το νέο και το διαφορετικό.

Την καλούμε να παραιτηθεί άμεσα, εάν και εφόσον είναι ακόμη διατεθειμένη να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ας το κάνει με τις δυνάμεις της, τις ιδέες της, το πρόγραμμά της και όχι με κρατικά δεκανίκια και ανέσεις.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάδειξης των πραγματικών προβλημάτων της πόλης. Συνεχίζουμε ανεξάρτητα και αυτοδιοικητικά. Ξέρουμε τα ζητήματα – παρουσιάζουμε τις λύσεις. Από την πόλη, για την πόλη και τους δημότες.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο