Στην Παράταξη Ζέρβα ο Δημοτικός Συμβούλος Γιώργος Αβαρλής

Avarlis Zervas

Την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, στην παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Αβαρλής. Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας «Στην προσπάθεια να σπάσουμε τις σκηνοθετημένες κομματικές υποψηφιότητες, οι αυθεντικές δυνάμεις της πόλης, οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για αυτήν, συσπειρώνονται γύρω από τη δική μας πρόταση με στόχο να συνδιαμορφώσουμε τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας».  Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Τσιμισκή, σε μια συνάντηση που επιστέγασε με θετικό τρόπο τις συζητήσεις ημερών που προηγήθηκαν. «Ο Γιώργος Αβαρλής κουβαλά μαζί του μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, σαφή εικόνα για τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της πόλης, ξεκάθαρη οπτική για προτεραιότητες και τις ιεραρχήσεις. Με την παρουσία και τη δράση του έχει αποδείξει το πολιτικό και ηθικό ανάστημά του» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο κ. Αβαρλής τόνισε πως «η προσήλωση του Κωνσταντίνου στα αυτοδιοικητικά ζητήματα, στα προβλήματα της Θεσσαλονίκης αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την οπισθοχώρηση, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στις υστερήσεις». Στο πλαίσιο της ένταξής του στο ψηφοδέλτιο ο κ. Αβαρλής τόνισε  πως «η παράταξη “ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς μιας πόλης που είναι αποφασισμένη, σε πείσμα άλλων κέντρων εντός και εκτός αυτής, να αγωνιστεί, να βελτιωθεί, να γίνει μία πόλη πρότυπο, μία πόλη πρωταγωνίστρια».

Ο Γιώργος  Αβαρλής είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΕ του ΑΠΘ. Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα.. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών. Είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο