Συνάντηση Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Πρόεδρο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Γεράνη

Δημος Θεσσαλονικης 2

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Πρόεδρο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Γεράνη, με αφορμή τον προγραμματισμό των εγκαινίων του μεγάλου έργου ενεργειακής αξιοποίησης παραγόμενου βιοαερίου του Χ.Υ.Τ.Α Μαυροράχης, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εφαρμογής μέτρων προστασίας, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για ευρύτερα ζητήματα της πόλης, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στη ματαίωση της φετινής Δ.Ε.Θ και στις επιπτώσεις αυτής της επιβεβλημένης απόφασης. Ο Μιχάλης Γεράνης συνεχάρη τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία σύγκλησης ευρύτατης τηλεδιάσκεψης με όλους τους φορείς της πόλης με στόχο την εύρεση εναλλακτικών λύσεων και την υιοθέτηση προτάσεων που δυνητικά μπορούν να υλοποιηθούν έναντι της ακυρωμένης Δ.Ε.Θ.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε ότι δεδομένων των συνθηκών το στοίχημα για την πόλη είναι μεγάλο αλλά μπορεί να κερδηθεί. Συμφώνησαν αμφότεροι πως όλες οι λειτουργίες και οι σχεδιασμοί της πόλης πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς, με σαφέστατη προτεραιότητα στην προάσπιση της δημόσιας υγείας αλλά και στη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Από τη συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην ομάδα του Ηρακλή αφού είναι γνωστή η αδυναμία του Πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ, ο οποίος κατά τη συνάντηση – τηρώντας τα μέτρα προστασίας – φορούσε μάσκα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προσέφερε στον Πρόεδρο σταφύλια από τον τρύγο του αστικού αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του έκανε δώρο ένα από τα κρασιά της σχετικής παραγωγής.

 

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο