Συνέχεια επισκέψεων του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβα, συνοδεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» στις κοινωνικές δομές του δήμου

Στο πλαίσιο συνεχών συναντήσεων με φορείς, κοινωνικές ομάδες και δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», επισκέφτηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου  το Κέντρο Υποδοχής Ημέρας Αστέγωνκαι τους χώρους του προγράμματος REACT που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ακολούθως επισκέφτηκε το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών καθώς και το Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα ανοιχτά ζητήματα των δομών αυτών.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και στους χώρους του αμαξοστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκηςστην περιοχή Πατριαρχικού Πυλαίας (πρώην Lavipharm) όπου συνομίλησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και παρουσίασε σημεία της προγραμματικής του πρότασης που αφορούν στις υπηρεσίες του δήμου.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΕΠ της Α’ Δημ. Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στην οδό Αγγελάκη και στο αντίστοιχο της Β’ Δημ. Κοινότητας εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού, συνομίλησε με εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους πολίτες και άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο