Συνέντευξη στο LIBERO 107.4

LIBERO 21:4:20 φωτο

Οι υποδομές είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πορεία ενός σωματείου όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το νέο γήπεδο θα μπορεί να εξυπηρετείται από το μετρό και γενικά θα υπάρξει μία εξαιρετική αναβάθμιση στην περιοχή της Τούμπας. Εμείς εκεί προχωράμε την ανάπλαση στους στάβλους του Παπάφη, εκεί θα γίνει ένα πολιτιστικό κέντρο. Αυτά τα δύο πρότζεκτ θα τρέξουν λίγο πολύ μαζί. Η Τούμπα εκτιμώ ότι σε 3-4 χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την εξέλιξη δύο σπουδαίων έργων.

Για την ολοκλήρωση του μετρό υπάρχει δέσμευση του Πρωθυπουργού για τον Απρίλιο του 2023. Δεν είναι θέμα του Δήμου αν και το γνωρίζω προσωπικά. Ελπίζω να τρέξει και το θέμα στον σταθμό Βενιζέλου για να είμαστε έτοιμοι το 2023. Η Θεσσαλονίκη θα είναι μία άλλη πόλη με το μετρό. Και εδώ που φτάσαμε είναι μονόδρομος να ολοκληρωθεί το έργο, σχεδόν όλοι οι σταθμοί είναι σε τελικό στάδιο, έχουμε έρθει οι συρμοί και γίνονται δοκιμές. Αν δεν είχαμε το πρόβλημα του σταθμού Βενιζέλου θα μετρούσαμε μήνες για να μπούμε στο Μετρό.

Με προβληματίζει η επόμενη ημέρα στον τουρισμό και στον τουρισμό της πόλης. Το συζητάμε με την κυβέρνηση για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε ανοιχτά θέματα. Πρέπει να υπάρχει οικονομία την επόμενη ημέρα. Να απορροφήσουμε λεφτά από ευρωπαϊκά προγράμματα και να ξοδέψουμε λεφτά δικά μας να δώσουμε δουλειά στον κόσμο. Είναι θέματα της κυβέρνησης αυτά, από την πλευρά του Δήμου παλεύουμε να κάνουμε ό,τι ήταν προγραμματισμένο να γίνει το 2020 και να έχουμε τις ίδιες υπηρεσίες που είχαμε ως πόλη. Ας πούμε ότι κερδίσαμε ήδη έναν πόλεμο και θα τα καταφέρουμε στην οικονομία την επόμενη ημέρα.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο