Συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24:6:20 φωτο

Είναι μεγάλη ευκαιρία η δημιουργία ποδηλατοδρόμων, μικρών πεζόδρομων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στο δήμο. Δημιουργείται ποδηλατοδρόμος κατά μήκος της Κ. Καραμανλή και από την μία και από την άλλη μεριά στο δεξί σημείο. Προχωράμε για να δημιουργήσουμε άμεσα τον προσωρινό ποδηλατοδρόμο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Θα έχουμε προσωρινή ποδηλατοδρόμηση και στην Μοσχονησίων και Βούλγαρη δηλαδή να πιάσουμε τον άξονα όλο από τα ανατολικά περίπου από την περιοχή Βότση, να πιάσουμε Κ. Καραμανλή, Καυτατζόγλου, Στρατού και μετά παλαιά Παραλία όπου κατεβάζουμε τον ποδηλατοδρόμο κάτω. Προσωρινά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Από την μια μεριά θα έχουμε την παλαιά παραλία, τον ποδηλατοδρόμο δεξιά και έναν πεζόδρομο για συγκεκριμένες ώρες από την πλευρά των σπιτιών και καταστημάτων. Θα μείνει μια λωρίδα για τα οχήματα γιατί πρέπει να εξυπηρετηθούν τα σπίτια και τα παρκινγκ. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε και από κάπου να είμαστε τολμηροί. Να δούμε πως θα λειτουργήσει να πάμε στην επόμενη μέρα.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο