Συνέντευξη στον FM100

FM100 22:5:19 φωτο

Η πόλη χρειάζεται επιτέλους δήμαρχο. Γιατί πρέπει να υπάρξει την επόμενη μέρα ένας δήμαρχος που γνωρίζει τα θέματα της πόλης, γνωρίζει τις διαδικασίες και από 1η Σεπτεμβρίου θα στρωθεί στη δουλειά με συγκεκριμένο πρόγραμμα και με συγκεκριμένους στόχους.

Η Θεσσαλονίκη έχασε αρκετά χρόνια μέχρι τώρα και δεν μπορεί να μπει σε μία διαδικασία αναμονής. Απέναντι μου έχω κομματικές υποψηφιότητες, έχω υποψήφιους δημάρχους οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς, ότι αν δεν τους είχε πάρει τηλέφωνο ο αρχηγός δεν θα κατέβαιναν ή άκουσαν την υποψηφιότητά τους από το στόμα του αρχηγού της παράταξης τους δημόσια.

Αυτοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι την επόμενη μέρα που θα έχουν χάσει θα τοποθετηθούν σε μία θέση κυβερνητική, σε μία θέση κομματική, δεν νοιάζονται για τη Θεσσαλονίκη. Βρίσκομαι εδώ ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχοντας υπηρετήσει στην πόλη για εννέα περίπου χρόνια ως αντιδήμαρχος, ως δημοτικός σύμβουλος και δηλώνω με τον πιο λιτό τρόπο ότι η Θεσσαλονίκη είναι η προέλευση μου, είναι ο σκοπός μου, είναι αφετηρία, είναι ο προορισμός.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη μου:

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο