Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ για τα Μακεδονικά προϊόντα

Σκαι 14:4:19 φωτο

Πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί πρόβλημα σε μια έκθεση κρασιών στη Γερμανία. Εκεί είχε πάει ο γιος του δημάρχου, ο Στέλιος Μπουτάρης, και είδε μια τεράστια πινακίδα που έγραφε wines of Macedonia. Και χρειάστηκε να γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις ώστε τα ελληνικά κρασιά, τα Μακεδονικά κρασιά, να έχουν τη σωστή αντιμετώπιση.

Πλέον έχουμε κάθε μέρα και ένα τέτοιο πρόβλημα. Όπου βρίσκεται στο εξωτερικό Μακεδονικό προϊόν θα έχει αυτό το πρόβλημα του διαχωρισμού από τα κρασιά των Σκοπίων. Αυτό το είχα θέσει κι εγώ προσωπικά και είναι κάτι το οποίο συζητάω και λέω κάθε μέρα. Ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι εκείνος ο οποίος θα πρέπει να φροντίσει για όλα αυτά τα δίκαια της Μακεδονίας.

Αν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν το κυνηγάει αυτό το πράγμα δε νομίζω ότι θα υπάρξει κανένας άλλος ο οποίος να μπορέσει να πετύχει οτιδήποτε ανά τον κόσμο. Δεσμεύτηκα κιόλας ότι ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης την επόμενη ημέρα θα κάνουμε μια τεράστια εκστρατεία για να πείσουμε όλο τον κόσμο πως ό,τι είναι Μακεδονικό είναι κι ελληνικό.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό μετά από αυτή τη συμφωνία τραγωδία να προστατεύσουμε και να σώσουμε ότι μπορούμε.

Δείτε την τοποθέτηση μου:

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο