Σύσκεψη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα

Δημος Θεσσαλονικης 2

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, λόγω των νέων επιδημιολογικών δεδομένων και της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφεται στην περιοχή.

«Η Θεσσαλονίκη ήδη βρίσκεται στο κόκκινο. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πριν από λίγο. Περιμένουμε την εξειδίκευση των μέτρων, για να δούμε τι ακριβώς θα ισχύσει για τη Θεσσαλονίκη. Είναι μια κατάσταση δύσκολη, αλλά συγχρόνως είναι μια κατάσταση την οποία θα αντιμετωπίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας -όλοι μαζί- και πιστεύω με πολύ καλό αποτέλεσμα σύντομα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Διοικητές της 3ης και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης αντίστοιχα, ενώ από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμης Φωτόπουλος.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο