Τηλεοπτικό ντιμπέιτ στην ΕΡΤ3

ΕΡΤ3 15:5:19 φωτο

Μέλημα μας είναι η πόλη και τα προβλήματά της και όχι οι σκηνοθετημένες κομματικές υποψηφιότητες. Μαζί με τους συνεργάτες μου ξεκινήσαμε μία προσπάθεια εδώ και μήνες για να αναδείξουμε τα προβλήματα και να προτείνουμε τις λύσεις. Δεν περίμενα κανένα τηλέφωνο από την Αθήνα και από κομματικούς μηχανισμούς για να εμφανιστώ στα δημοτικά πράγματα της Θεσσαλονίκης.

Έχω μία καθαρά αυτοδιοικητική πορεία, με τη Θεσσαλονίκη ασχολούμαι και αυτήν θέλω να υπηρετήσω. Δυστυχώς η πόλη είναι εγκαταλειμμένη. Παλαιότερα βλέπαμε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις ως μέτρο σύγκρισης και τώρα παρατηρούμε μικρότερες ελληνικές πόλεις να μας έχουν ξεπεράσει. Αυτό έπρεπε να είναι το κεντρικό θέμα του δημοσίου διαλόγου και όχι οι κομματικές αντιμαχίες.

Θέλω να δω μία Θεσσαλονίκη με μαρίνες, με αεροδρόμιο, με Μετρό πλήρως λειτουργικό, μια πόλη καθαρή και λειτουργική για τον κάτοικο. Δε νοείται Μετρό που δεν συνδέεται με το αεροδρόμιο της πόλης – στην Αθήνα έγινε αγώνας δρόμου ώστε να παραδοθεί το έργο με σύνδεση με το αεροδρόμιο. Εδώ γιατί όχι;

Δείτε ολόκληρο το ντιμπέιτ στην ΕΡΤ3:

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο