Τοποθέτηση δημάρχου Θεσσαλονίκης στην 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στιγμιότυπο 2020-03-09, 21.03.36

Στην 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκα σε όλες τις δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης πριν και μετά το επιβεβαιωμένο πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη.

Πριν το πρώτο κρούσμα, ενημερωθήκαμε από αρμόδιο ιατρικό προσωπικό σχετικά με τα μέτρα πρόληψης. Προχωρήσαμε άμεσα στην προμήθεια υλικού προστασίας, στην εκτύπωση ενημερωτικού υλικού και καταλήξαμε σε ένα σχέδιο άμεσης αντίδρασης σε τυχόν επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος, ενημερώσαμε άμεσα, τηλεφωνικά όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους των κοινοτήτων, τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όσους επιβεβαιωμένα βρίσκονταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τους γύρω χώρους.
Προχωρήσαμε σε απολύμανση του Δημαρχιακού Μεγάρου, όλων των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου, όλων των δημοτικών κτιρίων, των ΚΑΠΗ, των δημοτικών γυμναστηρίων κ.α
Αναβάλλαμε προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις, αναρτήσαμε αφίσες με οδηγίες πρόληψης σε όλα τα δημοτικά ακίνητα, σε υπηρεσίες, στις στάσεις του ΟΑΣΘ.
Επιπλέον, οι υπηρεσίες καθαριότητας συνεχίζουν τους εκτεταμένους καθαρισμούς περιμετρικά των νοσοκομείων της πόλης.

Δείτε την τοποθέτηση μου:

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο