Τοποθέτηση για το θέμα των συμβασιούχων

ΔΣ 15:4:19 φωτο

Δεν φαντάζομαι κανείς να έχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται είτε στην καθαριότητα είτε στην βιώσιμη κινητικότητα, είναι εκεί για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της πόλης. Για να προσφέρουν υπηρεσία σου πολίτες.

Όταν λες ότι οι άνθρωποι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σημαίνει ότι το έχεις ψάξει. Σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να ενταχθούν στον οργανισμό του Δήμου, είναι κομμάτι της λειτουργίας του Δήμου, άρα δεν μπορείς να λες στην αρχή είναι πάγιες και διαρκείς οι ανάγκες και μετά να δηλώνεις «ας το ψάξουμε, ας το δούμε, ας το ρωτήσουμε».

Και όταν σου έχει απαντήσει ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος της καθαριότητας με συγκεκριμένα στοιχεία ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι χρήσιμοι, ότι χωρίς αυτούς καταρρέει το σύστημα, από ποιον περιμένεις εισήγηση; Από την παγκόσμια τράπεζα; Τα resilient cities; Από ποιον περιμένεις να σου κάνει αυτήν την τεκμηρίωση;

Εδώ σ’ αυτή την αίθουσα οι περισσότεροι εξ ημών που είμαστε 8-9 χρόνια περάσαμε όλες τις διαδικασίες. Κάποιοι περάσαμε και πειθαρχικά γι’ αυτό το λόγο, άρα ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται, τι μπορεί να γίνει και πως μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση μου:

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο