Ζέρβας: Ελλιπής γνώση από νυν και μέλλοντες υπουργούς για το Μετρό

Τη σημασία της ανάδειξης λύσεων στα ανοιχτά συγκοινωνιακά ζητήματα της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στο πλαίσιο της ημερίδας της Voria.gr με τίτλο «Κυκλοφοριακό Θεσσαλονίκης και αστικές συγκοινωνίες: Δημιουργώντας τις συνθήκες για βιώσιμη κινητικότητα και οικονομική ανάπτυξη».

«Οι πολίτες τοποθετούν το κυκλοφοριακό ζήτημα ανάμεσα στα δύο σημαντικότερα προβλήματα της πόλης. Πρώτο τοποθετούν την καθαριότητα και δεύτερο το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση και ό,τι αφορά την αστική βιώσιμη κινητικότητα», σημείωσε o κ. Ζέρβας.

Ο ίδιος εξέφρασε ακόμα την πεποίθησή του πως το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται πραγματική συζήτηση και όχι αναπαραγωγή εύκολων συνθημάτων προς τον εντυπωσιασμό των πολιτών.

«Ακούγοντας τους ομιλητές, μου έκανε εντύπωση πως νυν αρμόδιοι, νυν και μέλλοντες υπουργοί ίσως δεν γνωρίζουν, ίσως δεν περιγράφουν καλά σημαντικά προβλήματα της πόλης», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν στην ημερίδα γενικά για το μετρό και ειδικά για τα αρχαία στον σταθμό της Βενιζέλου.

«Είναι επιτέλους ο καιρός να ομονοήσουμε, να συμφωνήσουμε στο τι χρειάζεται η πόλη και να προχωρήσουμε σε αυτά που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη όσον αφορά το μετρό, τα λεωφορεία, τη θαλάσσια αστική συγκοινωνία, το παρκάρισμα, όλα όσα αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Όλα αυτά είναι χρήσιμα όταν όμως είναι αντικείμενα πραγματικής συζήτησης και όχι συνθημάτων που ακούγονται για να εντυπωσιάσουν πολίτες- ψηφοφόρους και όχι πολίτες ικανοποιημένους σε μια πόλη», υπογράμμισε.

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/zervas-ellipis-gnosi-ipourgon-gia-to-kikloforiako-tis-thessalonikis

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο