Ζέρβας για βανδαλισμό συρμών του Μετρό: Αδιαφορία και προχειρότητα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στο περιστατικό βανδαλισμού των συρμών του Μετρό προέβη στην εξής δήλωση. «Είναι απορίας άξιο πως μέσα σε λίγα 24ώρα, περάσαμε από τον εορτασμό της άφιξης των νέων συρμών του μετρό, στον πρώτο βανδαλισμό τους. Αυτό συμβαίνει όταν επικρατεί ανομία, αδιαφορία και προχειρότητα.

Ο βανδαλισμός των συρμών του μετρό έγινε είτε από λίγους που είχαν πολύ χρόνο, είτε από πολλούς που έδρασαν γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες των αρμοδίων παραμένουν οι ίδιες καθώς ο χώρος υποτίθεται πως ήταν φυλασσόμενος. Όλη  πόλη χάρηκε με την άφιξη των συρμών. Ορισμένοι όμως που έσπευσαν περιχαρείς να εκμεταλλευτούν κομματικά και εκλογικά το γεγονός, χωρίς να διασφαλίσουν τα στοιχειώδη είναι έκθετοι.

Διότι δεν έχει νόημα να φωτογραφίζεσαι το πρωί δίπλα στους συρμούς και το βράδυ μόλις πέσουν τα φώτα, η περιουσία του ελληνικού λαού και των Θεσσαλονικέων να παραμένει αφύλακτη και να γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις ορισμένων. Σημασία έχει να σχεδιάζεις, να υλοποιείς, να διαφυλάσσεις την δημόσια περιουσία».

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο