Ζέρβας: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αλλάζει σελίδα – Κρατάμε ό,τι καλό έχει γίνει

Z Dimarxio 6:6:19

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση του νεοεκλεγμένου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα με το νυν δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης. Τον κ. Ζέρβα συνόδευαν οι κ. Αηδονόπουλος, Λεκάκης και Κυριζίδης, σε μία συμβολική ενέργεια που σηματοδοτεί το πνεύμα συνεργασίας και σύνθεσης. Ο κ. Ζέρβας χαιρέτησε έναν προς έναν τους συνεργάτες του νυν δημάρχου ο οποίος και τον υποδέχθηκε με τη φράση «καλορίζικος». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμο Μπενσασσών και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και εγκαινιάζει μια μακρά διαδικασία προετοιμασίας της επόμενης διοίκησης που θα ολοκληρωθεί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας αποχωρώντας από το Δημαρχιακό Μέγαρο δήλωσε πως «ο Δήμος Θεσσαλονίκης αλλάζει σελίδα. Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου αλλά όλο αυτό το διάστημα μέχρι τότε είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να υπάρξει ενημέρωση. Ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν μένει στο παρελθόν και η Θεσσαλονίκη κοιτάει μπροστά. Κρατάμε ό,τι καλό έχει γίνει στην πόλη, διορθώνουμε ό,τι δεν έχει γίνει καλά και σχεδιάζουμε το μέλλον». Συμπλήρωσε πως «βαδίζουμε στη λογική της σύνθεσης και της συναίνεσης ώστε να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Κανείς δεν περισσεύει από αυτήν την προσπάθεια». Τέλος αναφερόμενος στο άμεσο μέλλον δήλωσε πως «ο δήμαρχος είχε την ευγενή καλοσύνη να μας καλέσει σήμερα σε μία πρώτη συνάντηση αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Όλο το καλοκαίρι οι συνεργάτες μου και εγώ θα ενημερωνόμαστε ώστε να υπάρχει πλήρης γνώση όλων των θεμάτων του δήμου. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον και θεωρώ ότι η επόμενη περίοδος θα είναι δημιουργική, γεμάτη με επιτυχίες».

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο