Ζέρβας: θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ομάδα της πόλης

Ζ Επισκεψη ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο κ. Θέο Φώτη αλλά και μέλη της διοίκησης του Γ.Σ «Ηρακλής» συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», κα Αναγνώστου, κ. Ροδινό, κα Φιλίππου Ρόδη.

Συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Γ.Σ Ηρακλή προεξάρχοντος του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Τα μέλη της Διοίκησης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κ. Ζέρβα για το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα της ομάδας και αναφέρθηκαν εκτενώς και στο σχέδιό τους για κατασκευή Μουσείου του «Ηρακλή», στο οποίο θα προβάλλεται η ιστορία του, η οποία άλλωστε είναι συνυφασμένη με την ίδια την ιστορία της πόλης.

Ο κ. Ζέρβας δήλωσε πως «μέλημα μου είναι και θα παραμείνει η στήριξη όλων των ομάδων της πόλης. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε αίτημα των ομάδων της πόλης χωρίς διακρίσεις. Νίκη για τη Θεσσαλονίκη είναι να έχει ομάδες δυνατές, υγιείς που θα ανταγωνίζονται για τα πρωτεία σε κάθε άθλημα». Δεν παρέλειψε να τονίσει πως γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα του συλλόγου καθώς παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του Γ.Σ. «Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα της πόλης και είναι καθήκον της νέας δημοτικής αρχής να συνδράμει ώστε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματά του και να ξανασταθεί στα πόδια του» δήλωσε κλείνοντας.

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο