«Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο η Νέα Τούμπα να γίνει με 41.926 θέσεις»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, και μίλησε για την επίσκεψή του στις ΗΠΑ με αφορμή την ενθρόνιση του κ. Ελπιδοφόρου ως Αρχιεπισκόπου ενώ αργότερα στον αέρα του Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε και ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, Ναούμ Πασβάτης, και μίλησε για την επίσκεψη του Δημάρχου στον σύνδεσμο αλλά και τι είπε για τη Νέα Τούμπα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ενθρόνιση του κ. Ελπιδοφόρου ως Αρχιεπισκόπου στην Αμερική: «Είναι ένας άνθρωπος που τον έχει ζήσει η Θεσσαλονίκη, έχει διατελέσει και διάκονος στην Ηλιούπολη. Είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικής σοφίας, ένας ποιμενάρχης, όσοι τον είχαμε γνωρίσει είχαμε την επιθυμία να έρθουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Είναι ένας άνθρωπος που θα αφήσει εποχή στην Βόρεια Αμερική. Το μόνο κακό είναι πως θα τον χάσει η Θεσσαλονίκη. Είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε με ανθρώπους της ομογένειας. Ηταν μια εξαιρετικά λαμπερή στιγμή, ήταν ο Υπουργός Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας των ΗΠΑ στην εκδήλωση. Ηταν και ο κ.Τζιτζικώστας στην εκδήλωση και βρέθηκε και σε μια έκθεση τροφίμων που γίνεται στη Νέα Υόρκη. Η παρουσία της Ελλάδας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ έντονη. Υπήρχε και η κακή είδηση πως η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω στην προβολή της στην Αμερική».

Για την επίσκεψή του στον ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης: «Το παράπονό τους είναι πως δεν υπάρχει οργανωμένη Θεσσαλονίκη στη Νέα Υόρκη και το έλεγαν οι άνθρωποι με πολύ μεγάλη αγωνία».

«Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο η Νέα Τούμπα να γίνει με 41.926 θέσεις»

Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, Ναούμ Πασβάτης, μίλησε για την επίσκεψη του Δημάρχου στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης, λέγοντας ότι «ήταν μεγάλο και σημαντικό γεγονός για τον σύνδεσμό μας να έρθει ο Δήμαρχος. Είναι πολύ κρίμα οι Αμερικάνοι να γνωρίζουν για την Ελλάδα μόνο από την Αθήνα και κάτω.

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη, και είπα στον Δήμαρχο πως θα μπορούσε να γίνει μια πτήση μια φορά την εβδομάδα. Είναι γνώστης ο Δήμαρχος και θα προσπαθήσει για λύσεις».

Όσο αφορά το νέο γήπεδο της Τούμπας, ο κ. Πασβάτης είπε ότι «ο Δήμαρχος μας είπε ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να γίνει η Νέα Τούμπα και αν υπάρξει πρόβλημα από την κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εμείς του ζητήσαμε να πιέσει για να γίνει η χωρητικότητα 41.926 θεατών».

Πηγή: metrosport.gr

μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στην email list μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας

Μοιράσου το άρθρο